CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, September 16, 2009

celebrate together ;-)

smlm aku ade meeting kat kelana jaya kul 2.30...abis around kul 4...hubby ade kat menare...kate ade meeting tp xjd...so die da abis keje awal la ptg smlm...pas meeting kat klj aku tmpg k.zaidah blk opis blk coz hubby da tgg kat ctu...jam plak...cian die tgg lame...smp je opis aku trus solat asar dl coz kitorg plan nak trus g tmpt berbuke puase tuk celebrate birthdy aku...malas nak blk umah, kang jam lak...cian die tgg smp tertido dlm kete...tgk die letih semcm...penat kot ulang alik opis sane opis sini...cian die...

then kitorg trus bertolak g Cerana...jam skit jln coz lmbt kuar dr opis...biase arr kl...lmbt skit jam leee jawabnyer...uisy...smp sane trus survey kat ne tmpt solat, nnt senang nak solat maghrib pas2 leh smbg mkn blk...ha3...org tu kate mkn smp kul 9mlm...so gunekan la mase sebaik2nyer kan...he3...masuk je n trus g duk ket meja yg da reserved tuk kitorg...view restoran tu nice je...tenang je...lebih2 kitorg dpt meja tul2 tepi tasek tu...aman je la kan...mknn kat ctu pun leh tahan sedap...byk pilihan...more to mskn melayu la...kitorg decide mkn masakan melayu coz kamis ni nak celebrate ngan maksu lak...maksu kate nak mkn western...so variasi la skit kan...he3...mmg mkn byk gak la smlm smp xlarat perut ni nak mkn lg....he3... Alhamdulillah... thanks syg coz blanje ayg n baby!!!
















otw blk, tibe2 rase nak wat puding kastard lak...so singgah la kedai jap beli bahan n blk tu wat puding ngan hafiz...he3...buke ari ni lehla mkn puding tu nnt...dsbbkan kenyang n penat, pengsan tido smp xsedar sahur...tibe2 je hubby kejut suh bgn sahur...tgk2 da kul 5...rase cam nak melompat je dr katil coz xmsk pape lg tuk sahur...tgk2 je rupenye2 hubby da siap msk da...hu3...cian die wat sorg2...mlm td die tgk bola n stay smp sahur...aku xsedar pape da...thanks syg coz mskkan sahur td...love u so much...
**thanks to my hubby atas layanan yg istimewa...thanks to my family yg post kan hadiah smlm...best sgt...thanks to kwn2 yg wish smlm...luv u all...

2 comments: