CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, January 13, 2010

~Arisa..my new life ~

Assalamualaikum..

nina in da hausss..ha3..pergh, giler lame x tulis blog..xde mase + xde mood nak menulis sblm ni..skang mood da dtg blk..ha3..

if tgk title kat atas tu, u all mesti da leh agak ape entry aku kali ni kan..Yes..it's all about A.R.I.S.A..he3..miss her so much..skang die kat nursery n aku kat opis yg asik terbayang2 muke n gelagat die tu...cayang n rindu anak mama ni..

Arisa selamat dilahirkan pd 28/10/2009 kul 9.07mlm pas lebih 12 jam air ketuban pecah...isy2..lame tul nak tgg die kuar..agaknye best kot duk dlm perut tu...start ketuban pecah kul 5.30 pg smpla ke ptg kul 6 tu bukaan 3.5cm je..lame tul..tgg punye tgg pas maghrib barula bukak 7 cm n berterusan la smp 10cm..time tu sakit yg amatla kan..xleh nak ckp ape..sape yg da ade anak tu taula camne sakitnyer nak bersalin..hu3..nasib baikla hafiz jenis yg berani..dr awal smpla arisa kuar die teman aku..lega sgt dpt bersalin normal sbb ptg tu doc da suh stand by pose coz takut kene operate..biarla normal pun even sakit sbb perasaan pas bersalin tu mengatasi segala kesakitan yg kite rase lebih2 lg pas tgk muke anak kite..i'm sooo happy..

skang arisa da 2bln++ ..da pandai nak bebual..blk nursery je wat laporan kat mama n baba ngan bahasa die yg kitorg xpaham tu..he3..aku rase anak aku ni leh tahan byk mulut gak..ha3..ikut sape la tu kan..he3..rinduuu sgt kat arisa..nak blk keje cepattttt!!! hu3..xsaba nak men ngan die..wait for mama ya..luv u so much..




video

3 comments:

  1. huhu..sgt sehat anak ko...emm..cam xcaye je ko dah di panggil mama..bagus2..menambahkan umat Muhammad s.a.w..

    ..:: Selamat menjadi Mama Mithali ::..

    ReplyDelete
  2. Uiii!!! Baru dua bulan. Muka dia cam dah budak yang dah sangat pandai!!! Mmg confirm ikut ko nih nanti! Rajin sembang. heheh!

    ReplyDelete
  3. ya kecik..anak aku sgtttt sehaattt..

    hana, ko nak kate aku byk mulut kan..atau lg tepat kepoh kan...ha3..

    ReplyDelete