CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, January 6, 2012

beriadah sekeluarga..

smlm pas keje trus p putrajaya coz husband nak men badminton kat sane.. saya n arisa tumpang opismate blk kebetulan dewan badminton tu sblh je ngan umah member ni.. so just jumpe husband kat sane.. org yg plg bahagia smlm semestinya anak dara saya sbb kat sana ade swimming pool ngan air pancut n playground yg besar tu die men sesuke hati sementara tunggu baba men badminton.. slalunye kitorg tgk je baba men klu kat cyber tu, tp kat sini ada lak tmpt hiburan kanak2.. 2 round men playground, 2 round mandi manda.. blk tdo dlm kete, penat sgtla tu agaknye.. tempt mkn pun depan dewan je.. mcm2 ada.. mmg best.. lain kali lehla layan arisa kat sini lg..

mandi ngan gembira.. mama abis basah baju.. da la xbwk baju spare..

 
ni intro je ni.. men yg rendah2 dl.. sat g pastu die p naik yg tinggi tuk budak besar punye..

 
lame giler x layan mee rebus Hj Wahid & yong tau fu.. mmg terbaik arr!!!

okla, layan gamba mcm xbape nak best ek.. meh layan video Miss QA ni.. 

video
video


No comments:

Post a Comment