CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, April 7, 2012

see da food

menu for lunch today..

tomyam ayam & udang goreng tepung

slalunye klu pasal udang ni, biasenye i akan masak sambal udang or udang black pepper or udang lemak cili padi.. but for today i rase nak mkn simple je thats why just goreng tepung je.. but even goreng je tapi bile da dilawankan ngan tomyam pedas tu konpem terangkat kan!! ok, skang br kul 11.15am but rase mcm nak lunch skang ni.. lapa lak tgk lauk ni lgpun td bekpes pun simple je.. jemput mkn semua..


2 comments:

  1. Sedapnya..peberet tu tomyam ngan udang celup tepung..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa.. rase cam mkn kat kedai lak kan..

      Delete