CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, April 27, 2009

Menagging Diri

1. Apa produk facial cleanser yang anda guna?
anything...mengikut keadaan kulit pd waktu itu... now i'm using OXY...hu3...

2. Kenapa anda memilih produk itu?
ini kerana, jerawat saye tumbuh tidak behenti sejak saye mengandung...skang better skit la...

3. Bagaimanakah anda mula2 mengenali produk itu?
eleh, kat iklan kan byk...sejak bile, mane hengat!!!

4. Pernahkah menggunakan produk yang memberi side efect kat kulit? Apakah produk itu?
tidak pernah...setakat ini kulit wajah saye boleh menerima ape2 produk...eceh...

5. Make up yangg digunakan?
Maybelline n Loreal

6. Pendapat tentang pemakaian make up?
klu kene ngan muke, cantik arrr...klu tak, cam hantu pun ade...hua3...

7. Pernah dimake up oleh pro?
Pernah kot... time kawin ari tu...WANI from AZ Saloon...die pun make up tuk artis time ABP, Juara Lagu n Jom Heboh...caya la WANI...

8. Pernah make up orang?
Pernah ke...ntahnyer...cuit skit2 je kot kat muke org...yg aku tau, time study dl, kwn2 aku (awe, mada n tiah) sukeee sgt leee bermake up kat bilik aku yg ala2 spa tuuu...

9. Sukakan set make up macam mana?
yg xmerosakkan muke arr...

10. Orang yang nak ditag?
xde gak...sbb korg da wat da pun...hua3...

2 comments: