CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, April 21, 2009

WhY?

apsal la aku wat blog ni??sbb nyer, blog aku kat frenster tu x di update2..sbb nyer, aku xleh access frenster kat opis n aku xbkk pun frenster kat umah...sbbnyer, bile blk umah je da penat...yg aku tau nak tido je...hua3...so ape nak tulis sbg permulaan nie??xde bende pun sebenarnyer...hua3...aku skang dlm suasana suram duram even kat opis ni terang menderang termasuk aircond yg sgt menyejukkan ini...xnyaman langsung...wat badan masuk angin je...erkkk...sendawa yg ntah ke berapa kali...mula la sakit2 badan yg tak terhingga...tp bile da dpt kuar jln2 kat luar opis tu, badan bukan men cehat lagi...xsabo nak blk...rest kat umah lagi baguih...

7 comments:

  1. huahua..ni namenyer ngade2..aku pun kesejukan gak..rase mcm nk demam sbb flu aku dtg balik bile msk opis..

    ReplyDelete
  2. ngade2 namenyer ni..aku pun kesejukan gak..rase mcm nk demam beb..

    ReplyDelete
  3. patot a da lame xupdate blog. haha. Ni blog sempena meniti jln2 menjadi ibu a ni erk. haha. best2. bleh aku bc ari2. update ari2 tau haha

    ReplyDelete
  4. http://mizsarelynn.blogspot.com/ .. nina .. add aku

    ReplyDelete
  5. hua3...camne nak add kwn2 nie...xgheti aku...
    tulun2...ajarkan!!!!

    ReplyDelete
  6. Ko g kat dashboard, pastu ade box yg kat bwh tu, ko add follow link. pastu kat layout, ko bleh letak widget favourite blog.

    ReplyDelete