CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, July 9, 2009

Jalan2 @ Singapore

bz giler, br skang nak update blog...byk hal kene settle kan...Alhamdulillah, satu2 berjalan lancar...just nak citer skit psl g Singapore on 16/6 - 18/6 ari tu...even time tu da kecoh psl H1N1, tp aku nekad g gak...Alhamdulillah, xde pape yg jadi...mule2 tu cuak gak la...tu yg wa pk mask ni dlm flight ni...

da mcm doc la pulak...ha3...

flight kul 8.40 am, then smp airport Changi dlm kul 9.30 am...smp je trus cari mknn...kitorg g mkn kat Popeye...best tuuu...lg best dr mkn KFC ke Burger King ke...then g simpan brg kat airport tu gak coz malas nak ngangkut brg yg berat ituuuu g exhibition...then kitorg g la CommunicAsia tuuu (main reason kene g Singapore)...skit gambo sepanjang kat exhibition tuuu..

Welcome2 to CommunicAsia

wif marlina dpn LG yg bg byk souvenir best2...hua3..

layan woo kete racing...


Yahoo! bg air free..

ni aku confius..tayang product ke tayang orang??!!

** gamba TM nye booth x amik pun...hua3...pas penat2 jln kat CommunicAsia, kitorg g blk airport amik brg n check in hotel kat Little India...then mlm dinner kat Arab Street mkn nasi beriani n murtabak Singapore...gerek seyyy...pas mkn g jln2 jap Mustafa Centre (tmpt shopping yg wajib pegi, ha3)...depan hotel kitorg je...lgpun die bkk 24 jam...tp ari tu just tgk2 je coz ade byk mase lg nak shopping...ha3...then blk hotel tido...


2nd day tuu, pas breakfast trus g Orchad Road coz Pn. Liza kate nak shopping...actually kitorg xde la nak shopping sgt...almaklumlah duit sane 2x duit kite...kene la beringat ckit kan...ha3...smbl2 tgg member lain smp kat ctu, kitorg pun layan arr amik gambooo...





Setelah menunggu dgn penuh kebosanan, then kitorg decide malas laa lepak kat Orchad road ni, kitorg tukar plan g Sentosa Island...lagi best...g jln2...










blk dr Sentosa Island sume pengsan kat hotel...penat beb! pas dinner, kitorg round banda Singapore n shopping kat Mustafa Centre smp kul 2.30 am...blk hotel pack brg n tido...

Last day, kitorg breakfast kat Kg. Glam n shopping lagi kat area tu...then anto Marlina kat airport n kitorg g umah nenek Kak Norida kat Jurong (rasenyer laaaa)...sodap ooo nenek die masak...da la tgh lapo giler...mkn ngan puasnyer...erkkk...Alhamdulillah...then bertolak blk ke KL...tu diorg la...aku blk JB arr...da namenyer sebelah2...wat pe nak blk KL lg...ha3...blk JB jmp hubby n family...syok woooo!!!

tu je arr nak citer sepanjang jln2 kat Singapore ari tu...ape2 pun best arr time tu...nnt leh jln2 lg...da ade pasport la kate kan...he3...bye, chow dl...

2 comments: