CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, November 8, 2011

popeye the sailorman.. tooot.. tooot..

last thurs, one day b4 we all blk kg for Raya Haji, blk keje singgah Midval sat coz nak beli present for Arisa's cousin, Aqif who born a day b4 Arisa last two years.. like twins la.. sorg kuar arini, sorg lg kuar esoknya.. cam janji2 lak kan.. singgah MPH to buy a set of book for the present and guess what saya cam org giler duk kat MPH tuuu.. sgt seronok tgk buku kanak2.. soooo attractive.. aku lak yg excited terlebih.. arisa duk lari sana sini dlm MPH tu.. klu den byk duit, rase nak je borong buku2 tu sume.. wat collection.. biar arisa tdo ngan buku2 tu.. haha.. bak pepatah aku sendiri, menatang anak seprti buku penuh di library.. haha.. ntah pape..

ok citer perenggan atas xde kene mengena ngan tajuk entry.. buang karan je type byk2 kan.. pas solat n beli hadiah tu, then decide la nak mkn ape.. jap nak mkn tu.. jap nak mkn ni.. finally we just decided to try Popeye.. last saya mkn Popeye kat Singapore time pregnant p CommunicAsia.. punye la lame.. so nak imbas kembali kenangan tu, ajak la hubby mkn situ.. i love the fries.. it taste better than other fastfood.. smpkan p beli lg, x cukup.. haha.. buruk lantak sungguh..  yg penting seddddaaappp..


 
video

6 comments:

  1. kemain lg anak dara ni makan~~
    dh order dress utk anak dara ni and si kecik sorang lg tu smlm..
    hehehe..gatai sgt tgn dok tekan2 mouse..tertekan 'BUY' pulak. hikhik..

    ReplyDelete
  2. haha.. nape la tak tertekan tuk mak2nye sekali.. haha..

    ReplyDelete
  3. tak bole ke pos budak kecik ni ke sini..? huhu

    ReplyDelete
  4. haha.. bukan xleh.. boleeehhh.. nnt kite pos ngan mama & baba skali.. haha..

    ReplyDelete
  5. nnt kasik pos ngan umairah skali.. baru havoc jepun.. itu 2 org budak same2 naik tocang.. geram tgknye..

    ReplyDelete