CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, June 30, 2011

Puasa elok2 ye..

Selamat berpuasa bg yg berpuasa sunat & bagi yg sdg melangsaikan hutang ;-) cepat2 Ramadhan nak dekat da ni..

bgn kul 5 tuk bersahur.. tu pun kebetulan Arisa bgn mintk susu.. so sy pun bgn mkn skali.. bg saya sahur sgtla penting.. xmkn byk alas perut skit jadikla.. dr biarkan perut kosong trus.. lgpun kan sunat kite bersahur ni.. tgk, bukan susah nak dpt pahala.. mkn pun dpt pahala kan..

menu sahur pg td simple saje.. main hamik ape je yg ade..

pandan sponge cake

kuih ros
aikkk.. mcm raye la pulak..

soya bean.. sgt berkhasiat

semoga dpt menjalani ibadah puasa dgn baik even masih belum pulih sepenuhnye.. klu nak tgg baik betul, bile la nak puasa kan.. lgpun next week keje luar except friday je kat opis..

**xsaba nak tgg Ramadhan

4 comments:

  1. bestnye kek span pandan~~

    sgt mencabar puasa kat jepun waktu2 skrg..
    dgn suhu 32 darjah ke atas + puasa dr jam 230 pg ~ 7 mlm

    kalau tak sahur...

    ReplyDelete
  2. oo mak aih.. lamenye puasa.. tahan ke fiza.. sahur mkn ape?

    ReplyDelete
  3. ada nasi, mkn nasi..
    kalau nasi tak ada, mkn piza..
    heeee..

    ReplyDelete
  4. mkn piza.. mmm, sodap tu..

    ReplyDelete